Dijana i Tijana (© MN Press)
Dijana i Tijana (© MN Press)

Sestre Bošković otkrile šale na mreži: Tata je rekao ako je izblokiram, da mogu da izađem sa terena

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.08.21. | 19:17

Tijana i Dajana pomešanih osećanja posle duela Srbije i Bosne i Hercegovine

Poseban duel za porodicu Bošković odigran je u „Štark areni“. Kao pobednik teren je napustila srpska odbojkašica Tijana, na kraju ruku je morala da joj pruži tri godine starija Dajana i čestita prvi trijumf u međusobnim okršajima kada je reprezentativna scena u pitanju.

Jedan od zanimljivijih trenutaka na utakmici Srbije i Bosne i Hercegovine bio je Dajanin blok prilikom Tijaninog napada koji je kod obe izazvao osmeh na lice...

Izabrane vesti

Nemoguće je da se ne razmeni koja reč, ipak smo sestre. Kad sam je izblokirala više je bilo smešno, nego kao „vau“, zato što smo se šalile sa tatom. On je rekao da kad je budem jednom izblokirala, mogu da izađem sa terena i završim utakmicu. Zbog toga smo se smejale... Bilo je sve u svemu veoma zanimljivo“, otkrila je posle meča Dajana Bošković.

Kada su novinari Tijanu upitali za isti potez, nasmejala se i odgovorila:

Nije me izblokirala. Ne sećam se toga“, poručila je kroz šalu mlađa Boškovićeva.

Duel na mreži (© Star sport)Duel na mreži (© Star sport)

Naša glavna uzdanica je utakmicu završila sa 16 poena, dok je prvi poenter Bosne i Hercegovine bila Dajana sa 14.

Mi smo na terenu isključivo protivnice, ali mi je drago što je reprezentacija Bosne i Hercegovine u našoj grupi i što sam imala priliku da se sastanem sa sestrom“, još jednom je Tijana iznela zadovoljstvo. „Zadovoljna sam s obzirom na to da nam je prva utakmica od povratka iz Tokija, imale smo malo vremena da se prilagodimo ovim uslovima. U suštini sve je prošlo dobro. Taj prvi meč na turniru je uvek važan, za nas je bilo bitno da počnemo pobedom. Osećam posebne emocije što igramo u Srbiji pred domaćom publikom. Hvala joj što je došla da nas podrže i nadam se da će doći u još većem broju na naredne mečeve“.

Malo detaljnije je o sestrinskom okršaju pričala reprezentativka Bosne i Hercegovine.

Mislila sam da utakmica neće biti toliko emotivna, ali kad smo izašle na teren i kad je sve počelo emocije su mi bile baš pomešane. Nekako mi je bilo mnogo emotivnije nego kada smo u Turskoj igrale jedna protiv druge. U prvom setu smo igrale stegnuto, nismo ušle rasterećeno u meč kao što je trebalo. U drugom smo uspele da malo bolje pokažemo našu igru, ekipa Srbije je mnogo iskusnija od nas. Ipak je ovo naš prvi put na Evropskom prvenstvu. Okrećemo se Azerbejdžanu, ova utakmica ostaje iza nas, pokušaćemo što bolje da se pripremimo za sledeću i da ostvarimo prvu pobedu“, podvukla je Dajana Bošković.


tagovi

Evropsko prvenstvo za odbojkašiceOdbojkaženska odbojkaška reprezentacija SrbijeTijana BoškovićDajana Bošković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara